ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 6KVA ATS*ΑΘΟΡΥΒΗ KUMATSUGEN GP 8000 MAT- 008347

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Kumatsugen
Κατόπιν Παραγγελίας
8347
02.058-073-99986
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 6KVA ATS*ΑΘΟΡΥΒΗ KUMATSUGEN GP 8000 MAT- 008347

1,199.00 με Φ.Π.Α.

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 6KVA ATS*ΑΘΟΡΥΒΗ KUMATSUGEN GP 8000 MAT- 008347 - Σύστημα αυτόματης παύσης λειτουργίας όταν δεν υπάρχει λάδι στον κινητήρα OIL ALERT SYSTEM - Εξάτμιση χαμηλού θορύβου - Βολτόμετρο για παρακολούθηση της παραγόμενης ισχύος - Διακόπτης ασφαλείας διακοπής κυκλώματος CFCI - Μεγάλο τεπόζιτο για αυτονομία - Διαθέτει μίζα και συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία - 6,5 ώρες συνεχούς λειτουργίας με ένα τεπόζιτο και κατανάλωση υπό πλήρες φορτίο - Ιδανική για...
+

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 6KVA ATS*ΑΘΟΡΥΒΗ KUMATSUGEN GP 8000 MAT- 008347

- Σύστημα αυτόματης παύσης λειτουργίας όταν δεν υπάρχει λάδι στον κινητήρα OIL ALERT SYSTEM
- Εξάτμιση χαμηλού θορύβου
- Βολτόμετρο για παρακολούθηση της παραγόμενης ισχύος
- Διακόπτης ασφαλείας διακοπής κυκλώματος CFCI
- Μεγάλο τεπόζιτο για αυτονομία
- Διαθέτει μίζα και συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία
- 6,5 ώρες συνεχούς λειτουργίας με ένα τεπόζιτο και κατανάλωση υπό πλήρες φορτίο
- Ιδανική για βιομηχανική και ερασιτεχνική χρήση, υψηλές απαιτήσεις και εφαρμογές
- Με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην κατηγορία της
- Ρουλεμάν ακριβείας με διπλάσιο χρόνο ζωής
- Ζεύγη χωρίς ψύκτρες που δεν χρειάζονται συντήρηση
- Λαστιχένιοι απορροφητήρες κραδασμών

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
AVR ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ATS (ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ) ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
(ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ)

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ATS ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ EXTRA ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ(+180?)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μέγιστη απόδοση: 6 KVA

Τάση: 400/230 V
Ισχύς: 10.5 Hp
Κυβισμός: 418 cc
Κινητήρας: 4 χρονος αερόψυκτος
Καύσιμο: Diesel
Χωρητικότητα: 12.5 Lt
Χρόνος λειτουργίας: 6.5 h
Διαστάσεις: 79x52x74 cm
Βάρος: 113 kg

Κατασκευαστής: Kumatsu
1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
Kumatsugen
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Γεννήτριες Πετρελαίου Αθόρυβες 400V

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είναι οι πελάτες μας απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμπειρία τους στο κατάστημα μας και είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε εκτενή πληροφόρηση για οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε. Παρακαλώ δώστε προσοχή στο ότι επιστροφή χρημάτων γίνετε μόνο έπειτα από απόφαση της επιχείρησης. Αν θέλετε επιστροφή χρημάτων, πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την επιχείρηση προτού στείλετε τα προϊόντα πίσω.

Αποστολές

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στη διεύθυνση που ορίσατε με την υπηρεσία που επιλέξατε κατά την διαδικασία του checkout. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται απο την στιγμή που το κατάστημα στέλνει το προϊόν.

Αποστολές και παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Χρόνοι Παράδοσης:
Χερσαίοι προορισμοί:
2-3 ημέρες
Νησιωτικοί προορισμοί:
3-4 ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: 3-10 ημέρες

Σε περίοδο Γιορτών – Αργιών - Απεργιών (Χριστούγεννα, Πάσχα, κτλ) μπορεί να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση.


Επιστροφές Προϊόντων - Υπαναχώρηση


Σε περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του η οποία γίνεται σύμφωνα με τα παρακάτω.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος και κάλυψης εγγύησης: θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Service Center.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα).
Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.
Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.
Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με
χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν
ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων.

Ειδικά στις περιπτώσεις προϊόντων,εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα,
θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας τιμολόγησης.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με
δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, κλπ

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης αρκεί να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα «Φόρμα Υπαναχώρησης» πατώντας εδώ.
Η αίτηση υπαναχώρησης μπορεί να σταλεί άμεσα ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή προς την Εταιρία μας ή μπορείτε να την προσκομίσετε με δικά σας μέσα στην Έδρα της εταιρίας μας

"Horizon Group"
Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου
Κατάστημα Πώλησης Εργαλείων "e-toolsmarket.com"
Αγίας Λαύρας 70, 13231 Πετρούπολη Αττικής

Σε κάθε περίπτωση η Horizon Group διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί.

Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης, τότε η εταιρεία θα καταβάλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με την κατάσταση του προϊόντος
και την τρέχουσα εμπορική του αξία του και αφού προηγηθεί έλεγχος της κατάστασης του στο κέντρο διανομής μας.

Έξοδα αποστολής: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εσάς.

Στις παραπάνω περιπτώσεις εκτός της Υπαναχώρησης, η όποια αντικατάσταση ή πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω. Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με έκδοση Δωροεπιταγής για επόμενη αγορά.

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος: Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός Τριών (3) ημερών από την αγορά
του χωρίς χρέωση μεταφορικών.
Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.

Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος.
Προκειμένου να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώστε τη σχετική «Φόρμα Επιστροφής» πατώντας εδώ.

Εγγυήσεις – Service (ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ Ή ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΜΕΝΟ SERVICE)

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος που αγοράσατε από το www.e-toolsmarket.com ανατρέξτε στη συσκευασία του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν που μόλις παραλάβατε έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά ανατρέξτε στην ενότητα Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής.
Στην περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα εντός της εγγύησης, επικοινωνείτε με το εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή «Service Center».

Το Service Center μπορεί να σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην εγγύηση του προϊόντος καθώς και τη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης.
Επικοινωνήστε με το Service Center για πληροφορίες σχετικά με:
- Τη διάρκεια εγγύησης του προϊόντος
- Τη διαδικασία αποκατάστασης βλάβης
- Πού μπορεί να γίνει η αποκατάσταση της βλάβης

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κατά την επικοινωνία σας με το Service Center να έχετε στην διάθεση σας το ακριβές μοντέλο του προϊόντος ή τον σειριακό αριθμό αν υπάρχει(συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσεως που συνοδεύουν το προϊόν)
και το παραστατικό Αγοράς του, γιατί μπορεί να σας ζητηθούν.

Αντικατάσταση προϊόντος με Τεχνικό Πρόβλημα: Δυνατότητα Dead-On-Arrival (DOA)
Ορισμένα προϊόντα καλύπτονται πλέον της εγγύησης και με τη δυνατότητα αντικατάστασης λόγω DOA. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται από τον κατασκευαστή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αγορά και για λίγες ημέρες
(ισχύει διαφορετικός χρόνος για κάθε προϊόν από 3 έως 15 ημέρες ανάλογα με τον κατασκευαστή).
Στη περίπτωση που το προϊόν είναι DOA δηλαδή δεν λειτουργεί κατά την παραλαβή, θα πρέπει να ακολουθείται η προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή διαδικασία αποκατάστασης. Εφόσον προβλέπεται αντικατάσταση και όχι επισκευή, τότε το προϊόν αποστέλλεται στο εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή σημείο επιστροφής για έλεγχο και έγκριση αντικατάστασης και πάντοτε σύμφωνα με την πολιτική DOA που ισχύει από τον κατασκευαστή. Λόγω του ότι κάποιοι κατασκευαστές, παρέχουν υποστήριξη στο χώρο σας, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε εκ' των προτέρων με τον πάροχο της εγγύησης ώστε να ενημερωθείτε για τις επιπλέον δυνατότητες – παροχές εγγύησης που παρέχει ο κατασκευαστής.

Διαδικασία DOA: για να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα DOA όπου και όταν αυτή προβλέπεται από τον κατασκευαστή θα πρέπει να τηρείται η διαδικασία όπως ακριβώς την έχει περιγράψει ο κατασκευαστής.
Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει επιστροφή περίπτωσης DOA θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το αντίγραφο του «Παραστατικού Αγοράς», να είναι σε άρτια κατάσταση, να συνοδεύεται με όλα τα παρελκόμενα του,
να είναι εντός της προβλεπόμενης από τον κατασκευαστή χρονικής διάρκειας DOA και να συνοδεύεται από αναλυτική περιγραφή του προβλήματος κατά την συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφών.
Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται από τον κατασκευαστή να έχει προηγηθεί η διάγνωση βλάβης και έγκριση αντικατάστασης από εξουσιοδοτημένο Service Center πριν την έναρξη της διαδικασίας DOA, η τελευταία θα γίνεται δεκτή εφόσον έχει προηγηθεί η σχετική έγκριση του Service Center.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σημειώνεται ότι η διαδικασία DOA ενδέχεται να υπόκειται υπό την έγκριση του κατασκευαστή ακόμη και μετά από την παραλαβή του προϊόντος στο κέντρο διανομής μας και η αποστολές του προς επισκευή προϊόντος στο «Service Center» καθώς και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς

 • Με πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας Πειραιώς
  Για την ασφάλειά σας στο e-toolsmarket.com δεν πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας απευθείας στο κατάστημα, αλλά μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας και πραγματοποιείτε την συναλλαγή.
 • Τραπεζική Κατάθεση
  Πειραιώς: Αριθμός Λογαριασμού: 5146057306133
  IBAN Λογαριασμού: GR1801721460005146057306133
 • Ταχυδρομική Επιταγή μέσω ΕΛΤΑ μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα και με ασφάλεια πληρωμές σε οποιδήποτε κατάστημα της ΕΛΤΑ. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Μέσω PayPal
  Tο PayPal είναι μια ιστοσελίδα που δρα ως μεσάζοντας για τις πληρωμές μας στο Internet, στις επιχειρήσεις που το υποστηρίζουν, με στόχο να παρέχει σημαντικά υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές μας, σε σχέση με την απλή χρήση κάρτας.
  Με τη δημιουργία λογαριασμού λογαριασμό στο PayPal, μπορούμε να καταχωρήσουμε εκεί τα στοιχεία μίας ή περισσότερων πιστωτικών καρτών, χρεωστικών καρτών ή προπληρωμένων καρτών Internet, τύπου Visa, Mastercard, American Express ή Discovery.
 • Μέσω Skrill MoneyBookers
  Η Skrill είναι ο φθηνότερος τρόπος να στείλετε ή να λάβετε χρήματα, διεθνώς. Ασφαλείς και εύκολες πληρωμές μέσω διαδικτύου.
 • Με αντικαταβολή(Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων)
  Σημείωση: Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου και μεγάλης αξίας η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ